Hvordan?

Det Blå Kontor - Hvordan


Du er altid velkommen til at kontakte Det Blå Kontor. Skriv en mail med dine tanker til en event på Øresund, og kom gerne med et par forslag til datoer. Oplys eventuelt hvor mange i er, og om eventen skal være for eksterne klienter eller for medarbejdere internt.

I dine overvejelser kan du tænke på nogle af de forskellige muligheder, som kan udbygges med særlige ønsker eller behov:

Udelukkende intro og praktisk fiskeri på turbåd.
Introduktionen kan foregå i din virksomhed, fx som et fyraftensmøde på en hverdag. Den praktiske del på turbåden kan være på en hverdag eller i en weekend. Det kan dog være svært at finde plads på turbådene i weekenden.

Intro og fiskeri, efterfulgt af en middag “ude i byen”.
Som det første forslag, men for at runde dagen af på en pæn måde, kan i tage ud på et af de mange gode spisesteder i Helsingør.

Intro og fiskeri, som et led i et ophold på et lokalt konferencecenter.
Skal du alligevel samle en gruppe eksterne klienter eller medarbejdere internt, kan det være en fordel fx at indarbejde introduktionen om formiddagen, og tage den praktiske del på turbåden om eftermiddagen. Til sidst runder i dagen af med en middag og en overnatning på konferencecentret.

Har du brug for yderligere oplysninger, er en afklaring aldrig længere væk end en mail eller en opringning.

Comments are closed